BaoBio+ 1kg

Artikelnr.: 40110-1
BaoBio+
BaoBio+ is een zeer geconcentreerd bacteriepreparaat met een kiemgetal van meer dan 100 miljoen per gram. De BaoBio+ bacteriestammen reduceren op biologische wijze schadelijke Pseudonomas en Aeromonas stammen binnen 4 weken tot 99,9%.
Lees meer
€ 39,95
-
+

Grote aantallen bestellen?
Neem contact met ons op!

Omschrijving

Details

BaoBio+ BaoBio+ is een zeer geconcentreerd bacteriepreparaat met een kiemgetal van meer dan 100 miljoen per gram. De BaoBio+ bacteriestammen reduceren op biologische wijze schadelijke Pseudonomas en Aeromonas stammen binnen 4 weken tot 99,9%. BaoBio+ is ontwikkeld door het CSIR, the Council for Scientific and Industrial Research. De CSIR is een onderzoeks- en ontwikkelingsorganisatie uit Zuid- Afrika en valt onder het ministerie van wetenschap en technologie. BaoBio+ is ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek naar het ontstaan van bacteriële infecties bij siervissen. Deze infecties veroorzaken o.a. de zogenaamde gatenziekte. De wetenschappelijke publicaties vindt u onder de volgende links:

Artikel CSIR - Stellenbosch 1 https://www.air-aqua.nl/qr/CSIR2.pdf

Artikel CSIR - Stellenbosch 2 https://www.air-aqua.nl/qr/CSIR3.pdf

BaoBio+ reduceert daarnaast organische afvalstoffen in Koi-vijvers zoals ammoniak, nitriet, nitraat en fosfaat. Zo ontstaat een verbeterd biologisch evenwicht en wordt algengroei verminderd. BaoBio+ is zuinig in gebruik: wekelijks slechts 2,5 gram per 1000 liter.

Specificaties

Specificaties

Gewicht kg 1